Klaipėda užauga čia!

2023-12-07 Kategorija: Be kategorijos

Moksleivių sporto apdovanojimuose pagerbti jaunieji čempionai

Klaipėdos miesto moksleivių sporto apdovanojimuose vakar buvo pagerbta beveik 250 Lietuvos čempionais šiemet tapusių sportininkų ir 85 treneriai.

Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad ant apdovanojimus pelnė ir gausus būrys „Viesulo” sportininkų ir trenerių.

„Džiaugiuosi matydamas, kad Klaipėdoje yra tiek daug sportuojančių ir jau pasiekusių puikių rezultatų mokinių, atstovaujančių 20 sporto šakų.

Noriu padėkoti visiems jums, kad sportuojate. Sportuojantis žmogus, net jei ir nepasiekė įspūdingų pergalių, jau yra nugalėtojas, nes sportas visada reikalauja disciplinos ir tam tikro režimo, verčia rinktis. Tai ne tik fiziškai sustiprina, bet ir ugdo atitinkamas žmogaus charakterio savybes”, – sakė Klaipėdos miesto meras Arvydas Vaitkus.

Renginio organizatoriai – Klaipėdos miesto savivaldybės Sporto skyrius, BĮ Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokykla ir Klaipėdos sportininkų namai.

Geriausiems miesto sportininkams mokiniams Klaipėdos meras ir Klaipėdos miesto savivaldybės Sporto skyriaus vedėja Rasa Rumšienė įteikė specialiai šiam renginiui sukurtus čempionų ženkliukus su miesto simbolika ir padėkos raštus, jų treneriams ­ prizus.

Sveikiname!

Organizatorių nuotraukos.